Libros

5295_dies-que-caben-ampolla-vichy La vida de l’Oliver Marfà va vent en popa fins que un incident inesperat arruïna els seus aires d’arquitecte triomfador i el seu desig de començar una plàcida vida matrimonial al Maresme. Després d’uns anys als Estats Units per recuperar forces, l’Oliver torna a al Cabrils de la seva infància reconvertit en un emprenedor d’èxit, però s’adonarà que per poder tornar a ser feliç haurà de superar els seus problemes d’autoestima, deixar les frivolitats enrere i afrontar diversos temes sense resoldre del seu passat.  (Pagès Editors, 2016)

El pots comprar a la web de Pagès Editors 

 

coberta germa dificil

Estanys d’aigües cristal·lines, massissos imponents… La vall d’Aran ofereix un paisatge idíl·lic que convida a fer-hi excursions. Prou que ho saben els germans Sergi i Pol Juliana, ja que la seva mare hi té un hotelet de muntanya. Incondicionals de l’entorn,

mare i fills, juntament amb la dona d’en Pol, decideixen pujar al tuc de Mulleres. Però el que hauria pogut ser una plàcida sortida familiar, s’acaba convertint en una experiència que marcarà un abans i un després en les vides de tots ells.

Editorial LA MAGRANA /RBA 2015 [Comprar en Amazon]

lluny de pequin

«L’Alícia reconeixia que no feia grans esforços per integrar-se al país. De fet, ella no havia tingut mai cap interès a viure a Pequín, tot i que, d’això, no en parlava amb la Liang. Hauria suposat explicar-li que detestava qualsevol cosa relacionada amb la Xina des que va ser conscient que el seu pare, un estudiant xinès q ue la seva mare va conèixer quan vivia a Londres, les va abandonar al cap de pocs mesos de néixer ella.»Una ferida del passat havia fet que l’Alícia, una executiva catalana de trenta anys, jurés que no trepitjaria mai la Xina. Però una magnífica oferta laboral la condueix fins a Pequín, on quatre anys després duu una vida encara molt allunyada del món xinès.Fins que un dia unes fotos antigues li donen pistes sobre el seu pare desaparegut, i és així com l’Alícia emprendrà una recerca que la conduirà fins a veritats inesperades i a reconciliar-se amb ella mateixa, amb el seu passat i amb un país tan pertorbador com fascinant.

Editorial Columna, 2012  [comprar en Amazon]

viaje al ussuriEscrito a dos voces, Viaje al Ussuri es el resultado de tres semanas de ruta en coche por el Lejano Este ruso, un territorio de naturaleza inhóspita, a medio camino entre Europa y Asia. Siguiendo los pasos del explorador ruso del siglo xix Vladímir Arséniev, los periodistas Cristian Segura y Andrea Rodés narran sus impresio nes a lo largo de este recorrido por la taiga y el río Ussuri, bordeando la frontera con China.

Editorial Heterodóxos, Altaïr (2014)

[comprar en Amazon]

 

9788423340552
 La experiencia fascinante y amena de una joven española en la China actual. Un retrato de cómo es la vida en ese país para un extranjero. Sus horarios, sus ciudades, sus gentes, sus edificios, sus ríos y sus mares, sus montañas, sus trenes… y su cocina.

Destino, 2008  [comprar en Amazon]

 

 

 

 

 

Advertisements

5 thoughts on “Libros

 1. Eduard January 7, 2016 / 5:40 pm

  “La buena literatura no es arrogante ni complicada, es digerible para todos los publicos”. (Andreita dixit)

  Siii i sensilla, directa i captivadora…. No em molava tant una novela realista des de que llegia Delibes de jovenet.

  Diria que es teatral, “el germa dificil”…la veig estrenant-se al TNC !!!

  He flipat…I’m going to sign you up!

  • andriurodes September 19, 2016 / 12:12 pm

   no havia vist això 😉 Gràcies!!

 2. Salva (sea la parte) May 31, 2016 / 10:26 am

  ¿Versión en castellano, la hay?

  • andriurodes May 31, 2016 / 11:15 am

   Ojalá.. tengo lejos de pequin en pdf 😉

 3. Salva June 1, 2016 / 10:07 am

  Buff, con la pereza que me da leer en catalán… 😦

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s